Huidvisie Eemnes

De huidtherapeuten

 

 

 

 

 

Charlotte de Groot 

Al op zeer jonge leeftijd wist ik al dat ik graag in de gezondheidszorg wilde werken. Daarnaast was ik altijd al veel bezig met de huid en uiterlijke verzorging. Toen ik hoorde van de opleiding Huidtherapie, was de keuze voor mij niet moeilijk: “Ik wilde huidtherapeut worden”.

Als ik tijdens mijn opleiding vertelde over het beroep waarvoor ik studeerde, merkte ik dat veel mensen geen idee hadden van het bestaan van huidtherapeuten. “Dat is vast een soort schoonheidsspecialiste” hoorde ik dan veelal. Toen wist ik het zeker: ik moest de mensen om mij heen laten zien wat wij huidtherapeuten allemaal kunnen betekenen voor mensen met een huidaandoening en bovenal wilde ik ervoor zorgen dat huidtherapie veel meer onder de aandacht kwam, want dat verdient dit beroep.

In 2010 startte ik Huidvisie op, een vernieuwende en gespecialiseerde praktijk voor huidtherapie. In 2011 kreeg ik de kans om deze praktijk te vestigen in het nieuwe gezondheidscentrum De Driesten in Eemnes. Een gezondheidscentrum waar we nauw samenwerken met artsen, apotheek en andere zorgverleners.

Mijn liefde voor het vak groeit nog steeds. Na iedere vakantie of verlof, ben ik weer blij dat ik aan het werk mag. Het is een fantastisch gevoel als mensen de praktijk uitgaan met een grote zelfverzekerdheid en een huid waar zij van te voren nooit van durfden te dromen.

Ik richt me graag op de nieuwste behandeltechnieken. Daarnaast vind ik het uiterst belangrijk dat een patient zich op zijn of haar gemak voelt in de praktijk en juiste en eerlijke informatievoorlichting krijgt.

Ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag werkzaam in de praktijk. 

Ik hoop u graag een keer te mogen verwelkomen bij ons in de praktijk.

                                                                                              

Joyce Willigenburg

Mijn naam is Joyce Willigenburg en ik ben in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Ik ben nu alweer 6 jaar met  veel plezier werkzaam bij Huidvisie.

Van jongs af aan wist ik al dat ik met mensen wilde gaan werken. Daarnaast heb ik altijd veel interesse in de huid gehad. Zodoende heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gevolgd en afgerond. Na mijn opleiding en werk als schoonheidsspecialiste werd voor mij duidelijk dat ik mij verder wilde gaan verdiepen in de huid en heb ik mij aangemeld voor de opleiding Huidtherapie. Tijdens de opleiding kon ik mijn opgedane kennis toepassen en mij verder ontwikkelen in het vak. 

Het mooie aan dit vak is dat niet alleen het cosmetische, maar ook het medische en psychologische aspect aan bod komt. Daarnaast is het enorm dankbaar werk en ben ik zelf dan ook dankbaar dat ik dit vak mag en kan uitvoeren. Door mijn werk heb ik geleerd verantwoordelijk te zijn, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid te tonen. Daarnaast ben ik gemotiveerd, enthousiast en leergierig. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop!

Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag werkzaam in de praktijk. 

Hopelijk tot ziens in de praktijk!